Menu: 

Fietstrommels

Toon     in  

Fietsenstallingen & corona maatregelen

16/11/2021
 

De fietsenstallingen vormen een belangrijke schakel in de woon-werk en openbaar vervoer-keten voor vele medewerkers in de zorg en andere cruciale beroepsgroepen. Omdat belangrijke (winkel)voorzieningen in het Stadshart open zijn, kunnen hun medewerkers, klanten en ook bewoners gebruik maken van de fietsenstallingen. Voor iedereen die zijn fiets wil parkeren geldt: houdt 1,5 meter afstand en help mee aan een veilige situatie voor de medewerkers en andere fietsers. Houdt u aan de regels,

Aangepaste openingstijden:

  • Fietsenstalling Noordwaarts sluit per direct weer op vrijdag met gewijzigde sluitingstijden. Maandag t/m donderdag om 18:30 uur,vrijdag (koopavond) om 18.30 uur i.p.v. 21.30 uur. Op zaterdag om 18:00 uur en op zondag om 17:30 uur (Fietsenstalling Centrum-West is het alternatief met ruimere openingstijden);
  • Fietsenstalling Cadenza sluit maandag t/m donderdag om 24.00 uur : vrijdag en zaterdag sluitingstijd om 00.30 uur. zondag om 24.00 uur (Fietsenstalling Centrum-West is het alternatief met ruimere openingstijden in het weekend)
  • Fietsenstalling Rokkeveen is op de zaterdagen gesloten (Fietsenstalling Driemanspolder is het alternatief met ruimere openingstijden).

Er kan weer gebruik gemaakt worden van de openbare sanitaire voorzieningen in de fietsenstallingen Noordwaarts, Centrum-West en Cadenza.

Al deze maatregelen blijven mede afhankelijk van de ontwikkelingen tot nader bericht van toepassing.