Menu: 

Fietsen in Helmond

Waarom twijfelen of je met de fiets gaat. In de stad is het wel zo snel. De wind die al je zorgen wegblaast. Het stallen van je fiets is gratis. En in een half uurtje fiets je er de calorieën van een kroketje af. Bovendien scheelt het de nodige CO2-uitstoot en motorgebrom. Zeker als we het met z’n allen doen.


Daarom doet de gemeente Helmond er alles aan om fietsen nog leuker, veiliger en voordeliger te maken. Het fietsnetwerk vervolmaken bijvoorbeeld, het aantal gratis en bewaakte stallingen verbeteren en uitbreiden, fietsdiefstal bestrijden en zorgen voor optimale verkeersveiligheid voor fietsers. Nieuwsgierig? Bezoek deze website dan regelmatig, om de vorderingen bij te houden èn nog meer redenen te vinden om vaker de fiets te pakken. Helmond is het waard.

www.helmond.nl/waaromdaarom


 

Fietsdiefstal? We leggen hem vast!

Ook in Helmond worden helaas regelmatig fietsen gestolen. Maar daar kunnen we samen iets aan doen. We leggen hem vast. Je fiets, bedoelen we dan. En ook de fietsendief. Die leggen we vast met camera’s en als dat niet genoeg is in de politiecel. Is je fiets toch gestolen? Doe dan altijd aangifte. Dat helpt om je fiets terug te vinden en de dief op te sporen.